Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання виконавчого комітету Степанівської сільської ради

Дата: 31.07.2023 15:55
Кількість переглядів: 47

Відбулось засідання виконавчого комітету Степанівської сільської ради, на якому було розглянуто 19 питань порядку денного. Вела засідання голова сільської ради Наталія Бараненко.

Фото без опису

Членами виконкому, присутніми на засіданні, зокрема, були затвердженні проєктно-кошторисна документація та договори на виконання  робіт та на здійснення технічного нагляду по об’єкту «Капітальний ремонт частини найпростішого укриття (приміщень за №№ 1-3, 11-20) Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти Степанівської сільської ради»; прийняті рішення про надання мешканцю громади 2017 р.н. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; взято на облік дитину-сироту, який потребує поліпшення житлових умов, а також проголосовані питання щодо надання одноразової матеріальної грошової допомоги мешканцям громади, які опинились у складних життєвих обставинах, тощо. 
Наталія Вікторівна відзначила відповідальну та злагоджену роботу членів виконавчого комітету, що дуже важливо для вирішення нагальних проблем громади та її мешканців.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень