Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Підготовка навчальних закладів до 2023-2024 навчального року

Дата: 09.08.2023 22:52
Кількість переглядів: 67

Поки школярі Степанівської громади насолоджуються теплими літніми днями, триває підготовка закладів освіти до початку нового навчального року. Керівництвом сільської ради, депутатським корпусом, виконавчим комітетом, відділом освіти, культури, молоді та спорту та колективами закладів освіти проводяться всі необхідні підготовчі роботи. 

Фото без опису
Восьмого серпня на території Степанівської сільської громади працювала комісія для здійснення перевірки готовності закладів освіти до роботи в 2023-2024 навчальному році на чолі з головою комісії, першим заступником сільського голови Ольгою Колодєєвою.

Фото без опису

Степанівський сільський голова Наталія Бараненко, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія  Матраницька разом з членами комісії, серед яких представники районної державної (військової) адміністрації, районного відділу поліції, районного відокремленого підрозділу ДУ «Одеський обласний Центр контролю та профілактики хвороб МОЗ», районного управління ГУ ДСНС та районного управління головного управління Держпродспоживслужби, відвідали всі навчальні заклади громади, поспілкувались з їх керівниками, з представниками батьківських комітетів, проінспектували створення належних та безпечних умов для здобувачів освіти.

Фото без опису
Не зважаючи на непрості реалії воєнного часу, наші школярі з лютого цього року вже приступили до очного навчання, яке проводилось в дві зміни. Для цього були облаштовані найпростіші укриття в двох школах громади, що відповідали всім необхідним вимогам. Наразі триває ремонт другої половини укриття в Яковлівському опорному закладі загальної середньої освіти, що дасть можливість запустити заклад на повну потужність вже в прийдешньому навчальному році. У новому форматі запрацює і Степанівська школа, яка приступить до роботи з 1 вересня поточного року у статусі опорного закладу загальної середньої освіти з філією – Павлівською початковою школою. 

Фото без опису
Як зазначила сільський голова Наталія Бараненко, найважливішими питаннями, вирішенням яких активно займається сільська рада, наразі є будівництво укриттів у дитячих садочках. Сьогодні для цього докладаються всі зусилля і ми віримо, що незабаром і дошкільнята матимуть змогу відвідувати навчальні заклади. 
Як би не було важко прогнозувати щось у цей важкий час, ми намагаємось робити все можливе і неможливе, щоб віра у якнайшвидшу Перемогу України тільки міцніла в наших серцях та повертала нас до звичного життя, до безпечного навчання.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень