Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Герої не вмирають!

Дата: 14.08.2023 09:23
Кількість переглядів: 124

Сумна звістка з фронту вкотре прийшла до Степанівської громади. Клята, жорстока та безжальна війна забрала в нас ще одного Захисника України, Героя, солдата, розвідника-номера обслуги першого розвідувального відділення розвідувального взводу, мешканця с. Степанівка КУЧЕРЕНКА Дениса.

Фото без опису
З перших днів повномасштабного вторгнення ворога на Українську землю наш земляк Денис став на захист Батьківщини. Життя навчило молодого чоловіка досягати всього виключно власними силами, боротися за своє. Тож, Денис розумів, що і Перемогу має виборювати пліч-о-пліч з такими, яким був сам: мужніми, сміливими, безстрашними воїнами України. 
На жаль, наш Герой став до Небесного Війська. Відданий Військовій присязі на вірність Українському народові, мужньо виконавши військовий обов'язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, Герой Денис Кучеренко загинув 9 серпня 2023 року на території Херсонської області.
Висловлюємо щирі співчуття всім рідним та близьким, друзям та побратимам загиблого.
В понеділок, 14 серпня, "на щиті" Воїна востаннє привезуть на малу Батьківщину, в рідну Степанівку, де народився, зростав, де торував нелегкий шлях в доросле життя.
Просимо всіх мешканців громади долучитися до коридору пам'яті, якими ми зустрічаємо наших загиблих Воїнів. 
Траурна процесія об 11:00 вирушить від с. Кучурган до будинку в Степанівці по вул. Плавнева, 27. Чин відспівування відбувається о 12:00. Вічний спочинок наш Герой знайде на Милолюбівському кладовищі.
Для мешканців віддалених сіл буде організовано підвезення автобусом до місця поховання, де розташується коридор пам'яті. Орієнтовний графік руху автобусу: Марківка (від старостату) - 11:40, Гаївка (біля магазинів) - 11:50, Ангелінівка (зупинки) - 11:55, Яковлівка (зупинки, старостат) - 12:00, Лучинське (біля магазинів) - 12:10, Розалівка - 12:20. 
Із собою бажано мати квіти, прапори та іншу символіку України, країни, за яку віддав життя наш Захисник.
Давайте гідно проведемо Воїна Дениса Кучеренка в останню путь, схиливши голови в скорботі та вдячності за віддане за кожного з нас життя. 
Герої не вмирають, вони вічно житимуть у нашій пам'яті!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень