Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відкриття Поліцейської станції в Степанівській громаді

Дата: 22.08.2023 17:24
Кількість переглядів: 276

Сьогодні, 22 серпня, в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади», спрямованого на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, протидії злочинності, відбулось урочисте відкриття Поліцейської станції в Степанівській сільській територіальній громаді. 

Фото без опису
Сільський голова Наталія Бараненко гостинно зустріла почесних гостей заходу – начальника Роздільнянської РВА Сергія Приходька, заступника начальника ГУ національної поліції в Одеській області, полковника поліції Дениса Захарченка, начальника Роздільнянського РВП, підполковника поліції Михайла Чернія.

Фото без опису
Хлібом-сіллю на вишитому українському рушникові Наталія Вікторівна вшанувала  поліцейського офіцера громади, капітана поліції Олександра Голоколосова, який стоятиме на варті нашого спокою. Символічний презент, оберіг у вигляді ляльки-мотанки, виготовленої руками діток Степанівської громади, отримав полковник поліції Денис Захарченко.

Фото без опису
За активну громадянську позицію, ефективну співпрацю з поліцією Одещини та участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади» сільському голові Наталії Бараненко було вручено цінний подарунок - годинник - від Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Фото без опису
Слід зазначити, що для якісного надання поліцейських послуг Степанівською сільською радою було придбано службовий автомобіль поліцейському офіцеру громади, проведено ремонт приміщення з оснащенням необхідними меблями та сучасною оргтехнікою. 

Фото без опису
Після урочистого перерізання стрічки, присутні оглянули Поліцейську станцію, комфортне та затишне робоче місце офіцера громади. 
Сподіваємось, що капітан поліції Олександр Голоколосов стане надійною охороною правопорядку та гарантом мирного спокійного життя мешканців.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень