Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Герої не вмирають!

Дата: 25.08.2023 09:20
Кількість переглядів: 66

24 серпня є і завжди буде символічним і надзвичайно важливим днем для кожного українця, навіть попри намагання ворогів зламати наш дух та знищити нас фізично. Ставлення до Дня Незалежності України радикально змінилося, коли волю, свободу і незалежність нам довелося виборювати зі зброєю в руках. 

Фото без опису
Сьогодні, в 32-у річницю Дня Незалежності України, у Степанівській сільській громаді вшанували пам’ять наших земляків, які мужньо та героїчно стали на захист Незалежності та територіальної цілісності нашої держави, коли на неї зазіхнув ворог. Сільський голова Наталія Бараненко разом з колегами поклали квіти пам’яті до могил наших Воїнів та вшанували їх хвилиною мовчання. 

Фото без описуФото без описуФото без опису
На жаль, не побачать такої довгоочікуваної Перемоги наші захисники-земляки: Денис Кучеренко, Максим Жолді, Роман Очереднов, Євген Бойко, Олександр Гриценя, Олександр Мадам, Юрій Краснобай, Леонід Фіжделюк, Євген Прудніков. Схиливши голови в скорботі висловлюємо їм та всім загиблим у цій страшній війні щиру вдячність за те, що можемо зустрічати 32-гу річницю Дня Незалежності нашої незламної держави. Пам’ятатимемо вічно героїчний подвиг кожного.

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень