Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

"Непереможна Україна"

Дата: 23.08.2023 21:16
Кількість переглядів: 71

Напередодні 32-ї річниці Дня Незалежності України в Степанівському Будинку культури відбувся концерт "Непереможна Україна" за участю зразкових колективів районного Палацу культури та Роздільнянської школи мистецтв під керівництвом Заслуженої працівниці культури України Наталії Пояцики.

Фото без опису

Відкрила святковий захід сільський голова Наталія Бараненко. Наталія Вікторівна привітала громаду з прийдешніми святами, Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України, які ми другий рік поспіль зустрічаємо у стані війни, у важких боях виборюючи своє право на свободу та незалежність. Від щирого серця сільський голова подякувала захисникам України, славним воїнам, які боронять наш з вами спокій, завдяки яким ми можемо жити, працювати, навчатися, бо над нами - блакитне мирне небо.

Фото без опису

Хвилиною мовчання присутні пом'янули тих наших захисників, які віддали за Україну і за кожного з нас найдорожче - своє життя. Схиливши голові в скорботі громада вшанувала пам'ять про Дениса Кучеренка, Максима Жолді, Романа Очереднова, Євгена Бойка, Олександра Грицені, Олександра Мадама, Юрія Краснобая, Леоніда Фіжделюка, Євгена Пруднікова. Ці прізвища вже закарбувались в нашій вдячній пам'яті.

Фото без опису

Під керівництвом Наталії Сергіївни талановиті артисти зачаровували публіку неймовірним виконанням українських пісень, прекрасними танцями, різнобарвними костюмами, додаючи патріотичного духу та налаштовуючи на щасливе майбутнє у вільній, суверенній державі, Незалежній Україні. Порадувала публіку і пісня у виконанні самої керівниці творчих колективів, відомої далеко за межі Одещини співачки, наставниці багатьох поколінь артистів Наталії Пояцики.

Фото без опису

Під час концерту працівники освіти та культури громади привітали колегу - бібліотекаря Павлівської сільської бібліотеки Валентину Большакову, яка святкувала день народження.

Фото без опису

Від імені чисельної вдячної публіки сільський голова подякувала талановитим артистам та їх невтомній наставниці Наталії Сергіївні за чудовий вечір, за виховання та всебічний розвиток талантів серед підростаючого покоління.

Фото без опису

Творчий вечір залишив по собі неймовірні враження, яких нам так не вистачає в цей непростий час.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень