Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відкриття "Класу безпеки" в Яковлівському ОЗЗСО

Дата: 30.08.2023 13:36
Кількість переглядів: 71

Яковлівський опорний заклад загальної середньої освіти став учасником Всеукраїнського проєкту «Клас безпеки", метою якого є вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.

Фото без опису

28 серпня в Яковлівському опорному закладі загальної середньої освіти відбулось відкриття "Класу безпеки", на яке були запрошені представники сільської ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету сільської ради, працівники районного управління державної служби з надзвичайних ситуацій, поліції, педагоги, учні.

Фото без опису

Для школярів представниками ДСНС був підготовлений пізнавальний урок, який вони переглядали залюбки. А навики щодо дій під час повітряної тривоги всі присутні вимушені були згадати прямо під час заходу, адже гучномовець повідомив про повітряну загрозу.

Фото без опису

Як зазначила сільський голова Наталія Бараненко, на облаштування «Класу безпеки» з бюджету сільської ради було виділено близько 100 тисяч гривень. Також цього року було відкрито аналогічний кабінет і в Степанівському ОЗЗСО (директор – Марія Загребельна).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень