Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Мешканки Одещини запрошуються до участі в проєкті з посилення економічних можливостей жінок

Дата: 04.09.2023 11:01
Кількість переглядів: 28

До уваги представників малого бізнесу, засновниками і керівниками яких є жінки, та всіх зацікавлених! Одеською обласною військовою адміністрацією проводяться заходи для стимулювання бізнесу в умовах війни шляхом залучення грантової фінансової підтримки для суб’єктів малого підприємництва в рамках співпраці з Французькою гуманітарною організацією АСТЕD.

Фото без опису

У другій декаді вересня 2023 року стартує Програма «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED) (далі - Програма), що реалізується за підтримки Global Affairs Canada. Програмою передбачено надання грантів у розмірі до 40,0 тис CAD (канадських доларів), точна сума гранту визначатиметься АСТЕD з урахуванням змісту проєкту, а також рівня організаційного розвитку партнерів. Для учасників конкурсу немає обмежень за видами економічної діяльності чи кількістю найманих працівників, головні критерії, що враховуватимуться – це обґрунтування ефективності реалізації проєкту за рахунок грантових коштів, зокрема щодо перспектив розширення бізнесу або відновлення пошкодженого внаслідок військових дій виробництва; організації нових видів діяльності з можливістю перекваліфікації персоналу та за умови обов’язкового створення нових робочих місць. Необхідні форми для подання проєкту будуть надіслані претендентам після попередньої офлайн/онлайн зустрічі з представником АСТЕD.

Прохання до всіх, кого зацікавила дана інформація, звертатися до Степанівської сільської ради за адресою: вул. Дружби, 27, с. Степанівка, Роздільнянський район, Одеська область.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень