Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Підбиваємо підсумки ще одного тижня героїчного протистояння українців російським окупантам

Дата: 24.09.2023 15:27
Кількість переглядів: 42

З робочими візитами був в Херсонській, Дніпропетровській, Одеській та Запорізькій областях побував заступник Керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба.

Фото без опису

На Одещині провели засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Область сьогодні важливий логістичний вузол країни. Проговорили з громадами актуальні проблемні питання. Разом напрацювали конкретні рішення.

В деокупованих громадах Херсонщини триває ініціатива Президента «Пліч-о-пліч». Масштабуємо проєкт, відновлення стартує ще в 76 населених пунктах - в будинках вже проведені експертизи.

В Запорізькій області взяв участь у форумі «Реінтеграція громад». Важливий обʼєднуючий захід на шляху до нашої спільної перемоги. Також з керівництвом області напрацювали важливі рішення щодо освітнього процесу в області.

Дніпропетровщина. Важливе питання щодо відновлення повноцінного якісного водопостачання в регіоні. Маємо перші результати, синхронізовано працюємо далі.

В усіх областях провів наради з військовими та керівництвом регіонів і міст. Безпека людей, оборона територій - на першому місці.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень