Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановна громадо! Шановні українці!

Дата: 01.10.2023 09:29
Кількість переглядів: 66

У День захисників та захисниць України, який ми традиційно відзначаємо на Покрову, українці віншують воїнів, які в різні часи обороняли і обороняють нашу незалежність і територіальну цілісність держави. 

Фото без опису
В умовах воєнного часу це свято набуло особливого значення. Це свято, яке зустрічаємо із сумними очима і гірким болем у серці, бо щодня втрачаємо кращих з кращих синів і доньок неньки-України. Це свято, яке водночас викликає неймовірну гордість за наших громадян, за справжніх українців – сміливих, безстрашних, непереможних, нескорених, щиро закоханих у свою Батьківщину, готових боротися за неї до останньої краплі крові. 
Щодня та щомиті пишаємось нашими захисниками та захисницями, стараємось бути для них надійним тилом. Користуючись нагодою вкотре щиро дякуємо кожному, хто наближає Перемогу України, всіляко підтримуючи наших воїнів щедрими донатами, відповідальним волонтерством, дитячими малюнками, домашніми смаколиками, плетеними сітками, в’язаними шкарпетками, саморобними сувенірами… 
А ще допомагаючи тим найважливішим, що йде від самого серця – щирою молитвою та вірою. Ми віримо в Божий захист кожного, хто безстрашно йде в бій, хто на фронті відстоює мир. Ми молимось за повернення наших безвісті зниклих, яких так чекають рідні, друзі, вся громада, вся Україна. 
Ми вічно пам’ятатимемо тих, хто віддав життя за Україну і вже не побачить такої омріяної Перемоги. Серед них – наші земляки Денис Кучеренко, Максим Жолді, Роман Очереднов, Євген Бойко, Олександр Гриценя, Олександр Мадам, Юрій Краснобай, Леонід Фіжделюк, Євген Прудніков. Вічно пам'ятатимемо наших Героїв!
Слава нашій незламній державі! Слава кожному, хто наближає Перемогу! Слава захисникам та захисницям України! Героям та героїням слава!
Щиро, з повагою - сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень