Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Низький уклін та щира вдячність за мирне небо

Дата: 03.10.2023 09:53
Кількість переглядів: 92

Цього року вперше ми відзначали День захисників і захисниць України 1 жовтня, за новоюліанським календарем. Напередодні цієї дати в Степанівському Будинку культури відбувся благодійний концерт на підтримку українських воїнів, наших захисників та захисниць , на який завітали мешканці громади із різних її куточків.

Фото без опису
Перед чисельною публікою, відкриваючи урочистий захід, виступила сільський голова Наталія Бараненко, яка привітала громаду з важливим державним святом та Покровою Пресвятої Богородиці. Наталія Вікторівна з особливими словами вдячності звернулась до українських захисників та захисниць, бажаючи їм Божого захисту та всіляких гараздів. Приємно було бачити наших «янголів у формі» серед глядачів, що додавало впевненості та неймовірної гордості кожному присутньому.   

Фото без опису
Винуватцям свята, нашим воїнам, які змогли відвідати концерт, були вручені малюнки, вітальні листівки, сувеніри, підготовлені учнями Степанівського та Яковлівського опорних закладів загальної середньої освіти (директори – Марія Загребельна та Лариса Бойченко відповідно), а також смаколики, спечені колективами дитячих садочків «Пролісок» (завідуюча – Світлана Литвинюк) та «Ромашка» (завідуюча – Міланія Мунтян).

Фото без опису
Протягом вечора проводились благодійні заходи – лотерея з цінними призами, продаж саморобних іграшок, виготовлених бібліотекарем Степанівської сільської бібліотеки Оксаною Музичко, та патріотичних браслетів від мешканки села Ірини Бевзенко. Загалом сільською громадою було зібрано 25 тисяч 200 гривень, які будуть направлені на підтримку наших військових, стануть черговим вкладом у нашу спільну Перемогу.

Фото без опису
Спасибі спонсорам благодійної лотереї, степанівським підприємцям: Наталії Капкаєвій, Анатолію Багацькому, Олексію Гужеву, Івану Маєву, Юрію Миндрулю, Любові Івановій та Майї Ольваніці, які зібрали цінні призи – щедрі продуктові кошики. 

Фото без опису
За прекрасний вечір, неймовірні емоції, підняття патріотичного духу мешканців громади, щиро дякуємо працівникам культури – директору Будинку культури с. Степанівка Світлані Задираці, художньому керівнику Наталії Аксентій – під керівництвом директора «Центру культури, дозвілля та спорту» Степанівської громади Романа Гангана.

Фото без опису

Фото без опису

Організатори, серед яких були також педагоги Степанівського ОЗЗСО Анна Аксентій та Людмила Куликовська, зуміли задіяти учасників дуже різних вікових категорій – від  6 до 82 років. Моторошно розуміти, що і найменші, і найстарші артисти є «дітьми війни». Бажаємо всім їм міцного здоров’я, щоб з таким же запалом вони виступили і на великому концерті до дня нашої Перемоги!

Фото без опису
Фото без описуЦей чудовий вечір ми змогли провести під мирним небом, у вільній Україні, не чуючи пострілів та вибухів, обіймаючи своїх дітей, з вірою у щасливе майбутнє. І головна заслуга в цьому - це мужність, сміливість та непереможність наших захисників та захисниць, наших славних воїнів світла, воїнів добра. Низький уклін їм та щира вдячність! 
Слава нашій незламній Україні! Героям нашим слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень