Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Разом – до Перемоги!

Дата: 04.10.2023 14:48
Кількість переглядів: 64

В рамках відзначення Дня захисників та захисниць України навчальними закладами Степанівської громади були проведені благодійні акції. Під час цих заходів для наших воїнів було зібрано велику кількість смаколиків, засобів гігієни та інших необхідних речей.

Фото без опису
У своїх патріотичних дитячих малюнках учні Степанівського та Яковлівського опорних закладів загальної середньої освіти (директори – Марія Загребельна та Лариса Бойченко відповідно) передали всю свою любов до Батьківщини, щиру повагу до тих, хто її захищає в лиху годину від ненависного ворога, та безмежну вдячність за мирне небо. 
Сільський голова Наталія Бараненко доставила презенти, а також вітамінні соки місцевого виробництва заводу "Вітмарк-Україна", нашим військовим у межах громади, які висловили щиру подяку вчителям, учням та батькам за підтримку, за подаровану частинку домашнього затишку, що дуже важливо для наших захисників та захисниць, коли вони перебувають далеко від рідної домівки. 

Фото без опису
В Степанівському опорному закладі загальної середньої освіти був організований благодійний ярмарок "Завдяки тобі" з продажу смаколиків, виготовлених учнями школи. Доброчинна подія об’єднала учнів, вчителів та батьків. Кожен клас закладу, який брав участь у ярмарку, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших воїнів. Завдяки продажу цієї смачної продукції загалом вдалося отримати аж 18 тисяч 334 гривні, які направлені на допомогу наших захисникам та захисницям. Також закладом було відправлено сім посилок, розрахованих приблизно на 120 осіб, зі смаколиками, засобами гігієни, сувенірами, малюнками та листівками для наших незламних воїнів, які наразі воюють на сході нашої країни. 

Фото без опису
Дякуємо всім організаторам та учасникам благодійних заходів за ініціативність, за підтримку українських воїнів.
Разом – до Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень