Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Захоплююча поїздка в обласний центр для юних футболістів

Дата: 08.10.2023 10:38
Кількість переглядів: 63

Юні футболісти Степанівської сільської громади цьогоріч показують гарні результати на змаганнях різного рівня. Так, під час літніх канікул три команди «ЮНІОР», до складу яких увійшли хлопчики та дівчатка різних вікових груп, привезли золоті та срібні медалі з турнірів, що проходили в курортному Буковелі. 

Участь у футбольних баталіях триває. Тож, аби ще більше зацікавити наших футболістів та віддячити за гідне представлення громади на змаганнях, Степанівським сільським головою Наталією Бараненко була організована поїздка в обласний центр до Музею історії одеського футболу. Діти із захопленням слухали колекціонера на прізвисько Міша Болгарін, який представився, як  справжній корінний одесит: «просто Моня», влучно відповідали на його запитання, без кінця фотографувалися на фоні цікавих експонатів. Враженням не було меж! 

Фото без опису
А на завершення екскурсії наші футболісти отримали 34 комплекти яскравої форми для менших гравців, у тому числі команди 2015-2017 років, яка зараз лише формується.  

Фото без опису
Тренери Роман Ганган та Ігор Булейко, користуючись нагодою, крім запланованої екскурсії, показали дітям Одеський зоопарк, після відвідування якого всі учасники поїздки смачно пообідали і з гарними враженнями відправились додому.

Фото без опису
Щира вдячність всім, хто доклав зусиль, щоб діти змістовно відпочили, зарядились позитивними емоціями та незабутніми враженнями. 
Діти – наше майбутнє!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень