Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання виконавчого комітету Степанівської сільської ради

Дата: 20.10.2023 11:38
Кількість переглядів: 70

Відбулось одинадцяте засідання виконавчого комітету Степанівської сільської ради, на якому головувала очільниця сільської ради Наталія Бараненко. Порядок денний складався із 24 питань, всі з яких проголосовані присутніми членами виконкому. 

Фото без опису
Зокрема було затверджено проєктно-кошторисну  документацію та договори на виконання робіт та на здійснення технічного нагляду по об’єкту «Капітальний ремонт даху Адміністративної будівлі Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області за адресою: с. Гаївка, вул. Лісова, 15», кошторисну документацію по об’єкту  «Будівництво модульної котельної на твердому паливі (пелети) на території Степанівського опорного закладу загальної середньої освіти за адресою: с. Степанівка, вул. Середня,1-Б», а також надано погодження на оприлюднення скоригованих тарифів на послуги водопостачання, послуги з вивозу твердих побутових відходів, інші платні послуги, які надаються КП «Степанівське» Роздільнянського району Одеської області» (переглянути можна за посиланням https://stepanivca-rada.gov.ua/news/1697479774/).

Фото без опису
Більша частина питань стосувалась надання одноразової грошової матеріальної допомоги мешканцям громади, в тому числі допомоги учасникам бойових дій АТО/ООС та надання щомісячних стипендій особам з інвалідністю внаслідок війни, які брали участь у забезпеченні проведення АТО для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень