Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Пишаємось талановитим земляком Юрієм Городецьким

Дата: 31.10.2023 11:03
Кількість переглядів: 70

У неділю, 29 жовтня, відбувся суперфінал “Голосу країни”, який цьогоріч проходив у Варшаві. Протягом всього 13-го сезону ми вболівали за нашого земляка, захисника України, батька двох синів – 25-річного Юрія Городецького з села Марківка. 

Попри досить молодий вік, Юрій Городецький є прихильником академічної музики, що з самого початку здивувало тренерів «Голосу країни». На "сліпих прослуховуваннях" він вразив виконанням гімну столиці України — “Києве мій”. Під час "вокальних батлів" вийшов на сцену в команді з дуетом Людмили Козиревої і Марко Мохнача. Тріо виконало композицію "Гей, Соколи", і далі у "кросбатли" пройшов саме Юрій. На етапі "кросбатлів" наш земляк заспівав зворушливу пісню "Браття українці", яка символізує усіх захисників, що стоять за незалежність нашої держави. Своїм виступом він прагнув нагадати усьому світові, що в Україні триває війна. За результатами голосування Юрій пройшов у суперфінал.

Фото без опису
Вперше в історії шоу суперфіналістами стали двоє захисників України: Юрій Городецький з команди Наді Дорофєєвої та Михайло Панчишин з команди Артема Пивоварова. За результатами глядацького голосування переможцем 13 сезону шоу став Михайло Панчишин.
Але для всієї Степанівської громади, для всієї Роздільнянщини Юрій був, є і залишатиметься найкращим! Ми мали за честь слухати його зворушливі пісні на сцені сільського Будинку культури, і вже тоді розуміли, що перед нам – неймовірний талант! Нині ж пишаємось витримкою і мужністю Юрія, вмінням розвивати талант, не зважаючи на всі труднощі воєнного часу. 
А ще ми з нетерпінням чекаємо земляка на маленькій Батьківщині, щоб від щирого серця подякувати за мирне небо та щиру українську пісню.
Завдяки таким чоловікам, як Юрій, ми є непереможною нацією, яка під звуки сирен та в бойових умовах співає українські пісні та доводить всьому світові свою незламність.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень