A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Зустріч з учасниками бойових дій та інвалідами внаслідок війни в Роздільнянському центрі зайнятості

Дата: 20.11.2023 19:09
Кількість переглядів: 46

           Роздільнянська філія Одеського обласного центру зайнятості  проводить зустрічі з учасниками бойових дій та інвалідами внаслідок війни , де  вищевказаним особам надається повна та своєчасна інформація  щодо послуг служби зайнятості, відкриття власної справи або розширення бізнесу шляхом отримання грантів 250 000, 500 000, 1 000 000 грн. та отримання професії в системі професійно-технічної освіти ДСЗ.

Фото без опису

           Сьогодні  був проведений  спільний захід для  учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни, за участю керівника ГО «Ветерани АТО Роздільнянщини» Чумаченко Є.Б.,  директора Роздільнянської філії Кукішевої О.П. та представників РТЦК.

Всім присутнім був роз’яснений Порядок Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 №738 «Деякі питання надання грантів бізнесу» та  ознайомлені з Порядком реалізації експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості.

Ці державні програми допоможуть учасникам бойових дій адаптуватися на сучасному ринку праці , за потребою отримати професію та  працевлаштуватися.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень