Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Сесія сільської ради

Дата: 23.11.2023 16:12
Кількість переглядів: 33

Відбулось чергове, тридцять перше, засідання сесії Степанівської сільської ради восьмого скликання. Вела засідання сільський голова Наталія Бараненко. Порядок денний включав 58 питань.

Фото без опису
Розпочалась робота сесії з хвилини мовчання, якою вшанували захисників України, загиблих на фронті.
Депутатами були проголосовані питання "Про затвердження звіту про виконання бюджету Степанівської сільської ради за 9 місяців 2023 року", "Про затвердження Плану  діяльності  з  підготовки  проєктів регуляторних актів Степанівської сільської ради на 2024 рік", внесено зміни до сільської соціальної цільової Програми «Милосердя в дії» на 2023-2024 роки та Програми забезпечення заходів територіальної оборони на території Степанівської сільської територіальної громади на 2022–2023  роки, внесені зміни та доповнення до рішення Степанівської сільської ради від 21 грудня 2022 року №1028-VІІІ «Про сільський бюджет Степанівської сільської територіальної громади на 2023 рік» та до рішення Степанівської сільської ради від 21 грудня 2022 року №1029-VІІІ «Про делегування коштів до інших місцевих бюджетів на 2023 рік».
Більшу частину порядку денного складали земельні питання, які також були проголосовані. 
Наталія Вікторівна подякувала присутнім на сесії депутатам та звернула увагу на досить низьку явку. Враховуючи той факт, що частина депутатів Степанівської сільської ради сьогодні несе службу в лавах Збройних Сил України, зібрати необхідний кворум непросто. Ігнорування представниками депутатського корпусу сесій може негативно позначитися на подальшій життєдіяльності громади, адже на засіданнях вирішуються важливі питання, нагальні проблеми, від чого залежить сьогодення та розвиток громади в майбутньому. 
Наприкінці сесії до залу засідань завітали представники Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, які вручили повістки присутнім на сесії депутатам та відзначили гарні показники щодо кількості військовослужбовців серед депутатського корпусу та колективів установ і організацій сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень