Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Боротьба з негодою триває

Дата: 29.11.2023 11:55
Кількість переглядів: 69

На території Степанівської громади три доби поспіль працювала техніка КП «Степанівське», якою оперативно, із самого початку снігопаду, працівники комунального підприємства розчищали центральну трасу Р-33 та під’їзди до неї. Протягом найважчої першої доби працівник комунального підприємства «Степанівське», водій екскаватора Юрій Сівов не виходив з нього, і ніч, і день працював без зупину. Але масштаби снігової заметілі вражали, сильний вітер швидко створював нові перемети, заввишки близько двох метрів. 

Фото без опису
Протягом ночі Юрій розчищав центральну дорогу від Розалівки до Марківки, витягуючи з узбіччя автомобілі, визволяючи з наметів між Ангелінівкою та Марківкою автобус із людьми та забезпечуючи проїзд транспорту в екстрених ситуаціях. Вже після цього, без відпочинку, перейшов до розчищення під’їзних доріг безпосередньо до населених пунктів. Другий день напружено працює на тракторі МТЗ комунального підприємства Володимир Вознов. В Яковлівці до боротьби із заметами долучився місцевий мешканець, підприємець Олександр Реклізон, який, як завжди, не чекаючи на прохання, поспішав допомагати односельчанам. Підключився до допомоги і депутат сільської ради, підприємець Геннадій Келлер, техніка якого прочищала дороги в Гаївці.  

Фото без опису
Найбільшою проблемою виявилось обрізане сполучення з районним центром. Туди також був направлений наш екскаватор, який допомагав зробити проїзним Милолюбівський спуск, працівниками КП «Степанівське» відбувався відвіз паливно-мастильних матеріалів для техніки дорожньої служби. 

Фото без опису
Станом на ранок 29 листопада робота всіх відповідних служб в громаді триває. Фахівці ДТЕК «Одеські електромережі» та електрики громади поступово підключають до світла вулиці та населені пункти. За допомогою генераторів відбувається підкачування води в башти, щоб відновити водопостачання там, де воно відсутнє.
Вкотре громада згуртувалась, щоб відновити безпечні умови для життя. Дякуємо всім, хто не залишився осторонь, допомагаючи боротися з погодною стихією, в тому числі представникам депутатського корпусу та виконавчого комітету під керівництвом сільського голови Наталії Бараненко. За безмежне терпіння та розуміння щира вдячність всім мешканцям громади.
Переможемо негоду, переможемо ворогів! Все буде Україна!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень