Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання виконавчого комітету Степанівської сільської ради

Дата: 30.11.2023 16:55
Кількість переглядів: 32

Степанівський сільський голова Наталія Бараненко провела чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, на якому присутніми було розглянуто 25 питань порядку денного.

Фото без опису
Зокрема, членами виконкому було затверджено: проєктно-кошторисну документацію по об’єкту «Нове будівництво споруди подвійного призначення з властивостями ПРУ на території закладів дошкільної освіти «Ромашка» в с. Степанівка і «Пролісок» в с. Яковлівка та договори на виконання робіт, здійснення авторського та технічного нагляду по об’єкту «Будівництво модульної котельні на твердому паливі (пелети) на території Степанівського ОЗЗСО.
Також на засіданні виконкому було підтримано та проголосовано рішення комісії з прав дитини Степанівської сільської ради про встановлення піклування над дитиною-сиротою 2007 року народження та опіки над дітьми-сиротами 2010, 2013 та 2017 років народження. 

Фото без опису
Більшу частину порядку денного складали питання соціального захисту населення, зокрема надання щомісячної цільової адресної допомоги сім’ї військовослужбовця, загиблого в період дії воєнного стану в зв’язку зі збройною агресією російської федерації; надання щомісячних стипендій особам з інвалідністю внаслідок війни, які брали участь у забезпеченні проведення АТО для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України;  надання одноразової матеріальної грошової допомоги мешканцям громади, які опинились в складних життєвих обставинах; надання матеріальної допомоги на поховання тощо.
Наталія Вікторівна подякувала членам виконавчого комітету сільської ради за відповідальну та злагоджену роботу, що дуже важливо в наш непростий час.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень