Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вельмишановні захисники та захисниці України!

Дата: 06.12.2023 09:27
Кількість переглядів: 29

Сьогодні, 6 грудня, традиційно ми вшановуємо Збройні Сили України.

Збройних Сил України завжди були нашою гордістю та славою. А після початку повномасштабної війни про відвагу та професіоналізм українських воїнів дізнався весь світ. ЗСУ – це меч і щит нашої держави, наша опора та захист. Найкращі сини та дочки України борються у Збройних Силах за незалежність та свободу своєї Батьківщини.

Фото без опису

Вкотре схиляємо голови в скорботі за тими нашими земляками-Героями Збройних Сил України, які не дочекались Перемоги, пам'ять про яких вічно житиме в наших серцях. Це Максим Жолді, Олександр Мадам, Леонід Фіжделюк, Євген Прудніков, Олександр Гриценя, Юрій Краснобай, Роман Очереднов, Євгеній Бойко, Денис Кучеренко, Олег Чебан, Олександр Калаус. Вкотре щиро співчуваємо рідним, друзям, побратимам і молимо Бога, щоб цей список не поповнювався.

Просимо Господа, щоб повернув до рідних домівок тих воїнів, які вважаються безвісти зниклими. Немає тих слів, щоб втішити горе рідних, які виплакали очі в нестерпному очікуванні.

Дякуємо кожному захиснику та захисниці за сміливість, рішучість та любов до рідної землі, за самопожертву та віру в щасливе майбутнє незламної держави Україна, за впевненість у нашій Перемозі! 

Нехай цей та кожен наступний день будуть для українських воїнів днями заслуженої слави та визнання. Ми цінуємо працьовитість кожного та кожної, силу духу та відданість ідеалам незалежності. Ваші відвага та героїзм створюють міцний надійний щит, який захищає нашу Батьківщину від будь-яких загроз. Ми пишаємось вами.

Бажаємо міцного здоров'я, відваги, потужної підтримки від держави, від рідних та побратимів. Бережіть себе, наші найкращі!

Слава Україні! Слава Воїнам Збройних Сил України! Героям слава!

З безмежною вдячністю та повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень