Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Нарада з органами місцевого саморядування

Дата: 06.12.2023 10:28
Кількість переглядів: 40

Голова Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько спільно із заступниками РВА провели нараду з головами територіальних громад району та старостами, в якій взяли участь Степанівський сільський голова Наталія Бараненко та старости Марківського та Гаївського округів Світлана Закревська та Микола Осадець.

Фото без опису

Сергій Приходько довів учасникам наради, що сьогодні гостро стоїть питання забезпечення належного рівня обороноздатності України в умовах протидії повномасштабної військової агресії на території України з боку російської федерації. Виконання завдання підвищення рівня спроможностей сил оборони країни та забезпечення раціонального витрачання бюджетних коштів, ефективне функціонування та розвиток системи закупівель є нагальною потребую держави.

Очільник району підкреслив, що при формуванні місцевих бюджетів на наступний рік треба враховувати вимоги робочої групи «Прозоро і підзвітність»  Одеської ОВА, яка контролює видатки бюджетів. До складу цієї робочої групи входять представники обласних управлінь СБУ, прокуратури, Нацполіції, Бюро економічної безпеки і НАБУ.

Також, учасникам наради доведені рекомендації щодо ліквідації можливостей вчинення корупційних дій. І основне завдання – відмова від не першочергових потреб. Всі вивільнені кошти мають бути направлені на допомогу ЗСУ.

За матеріалами Роздільнянської РВА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень