Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Роздільнянській районній державній адміністрації

Дата: 05.12.2023 18:13
Кількість переглядів: 36

Степанівський сільський голова Наталія Бараненко взяла участь у черговому засіданні Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Роздільнянській районній державній адміністрації під керівництвом начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька, де присутніми було заслухано доповідь начальника Роздільнянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області Олега Гнисюка про вжиті заходи з профілактики, недопущення поширення та ліквідації захворювання Африканської чуми свиней (АЧС).

Рішенням ДНПК встановлений карантин, який починається з 5 грудня і буде знятий не раніше ніж через 40 днів після проведення всіх заходів згідно з Планом профілактики та недопущення поширення захворювання АЧС, забезпечено чергування.

Фото без опису

Також рішенням комісії було оголошено неблагополучним зі сказу тварин село Новокостянтинівка Степанівської ТГ Роздільнянського району.

На даному етапі затверджений План заходів по ліквідації сказу тварин відповідно до вимог Інструкції затвердженої наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України.

За матеріалами Роздільнянської РВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень