Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вельмишановні депутати, члени виконавчих комітетів, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2023 10:03
Кількість переглядів: 68

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт територіальної громади.

Фото без опису
Злагоджена робота усіх гілок місцевої влади є запорукою оперативного вирішення повсякденних питань життя громади та її розвитку. На жаль, повномасштабна війна змінила багато планів на розбудову нашої батьківщини. Але й у воєнний час наші громади змінюються і вірю, що настануть часи, коли ми зможемо працювати на повну потужність, щоб наш калиновий край став ще кращим та комфортнішим для життя.
Щиро вдячна нашим захисникам, українським воїнам за те, що віра в нашу Перемогу та щасливий завтрашній день є непохитною.
Нехай це свято додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у мирному майбутньому наших громад, як частинок незламної держави, порозуміння і єдності задля процвітання і добробуту українського народу.
Міцного здоров’я вам, шановні колеги, нових звершень у вашій відповідальній роботі, успіхів у справі служіння своїй громаді, рідному краю і нашій Україні. Миру усім нам та довгоочікуваної Перемоги.
З повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень