Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Благодійний концерт нашого земляка Юрія Городецького

Дата: 10.12.2023 14:25
Кількість переглядів: 40

В Роздільнянському Палаці культури відбувся благодійний концерт нашого земляка, мужнього і дуже талановитого воїна, фіналіста "Голосу країни" Юрія Городецького. З усіх куточків Степанівської громади поспішали і дорослі, і малі, щоб побачити на сцені нашого захисника та почути його неймовірний голос. У жовтні ми всією громадою вболівали за Юрія, який вражав українців неймовірним виконанням пісень. 

Фото без опису
Степанівський сільський голова Наталія Бараненко під час благодійного концерту вручила Юрію донат у сумі 50 тисяч гривень, який був зібраний колективом сільської ради, працівниками закладів освіти та культури громади. Таким чином ми зробили ще один внесок у наближення спільної Перемоги. 

Фото без опису
Для мешканців громади було організовано безкоштовне підвезення трьома автобусами.
Щира вдячність нашому Юрію Городецькому, який прославив рідний край на всю Україну, який стоїть на захисті суверенності та цілісності незламної держави. Навіть співаючи на сцені, він допомагає побратимам, адже зібрані кошти підуть на купівлю дронів для 28 бригади ім. Лицарів Зимового Походу, в якій несе службу наш воїн.

Фото без опису
Бережи себе, Юрію! Нехай завжди твій янгол-охоронець буде поруч! І нехай якнайшвидше прийде той день, коли ти заспіваєш для нас на концерті до дня нашої Перемоги. 
Слава Україні! Нашим незламним героям слава!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень