Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Сесія сільської ради

Дата: 23.12.2023 08:39
Кількість переглядів: 34

21 грудня 2023 року відбулась остання в цьому році сесія сільської ради. Вела засідання сільський голова Наталія Бараненко. 

Фото без опису
На початку сесії присутні хвилиною мовчання вшанували захисників та захисниць України, які віддали життя у боротьбі за незалежність та суверенність нашої держави.
Порядок денний включав 38 питань, з яких доповідали перший заступник сільського голови Ольга Колодєєва та начальник управління земельних відносин, економічного розвитку, інфраструктури та інвестицій Ігор Романенко. Одне із дуже важливих питань, яке було запропоновано депутатам та підтримано одноголосно, – «Про сільський бюджет Степанівської сільської територіальної громади на 2024 рік». 
Наталія Вікторівна подякувала депутатському корпусу, виконавчому комітету за злагоджену роботу, відповідальний підхід до вирішення нагальних питань, а всій ВЕЛИКІЙ Степанівській громаді висловила щиру вдячність за розуміння та підтримку протягом непростого 2023-го року. Сільський голова побажала мирного неба, щасливих прийдешніх свят та закликала громаду уникати гучних святкувань, пам’ятати про тих, хто сьогодні кров’ю виборює наше право жити у вільній Українській землі.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень