Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вельмишановна ВЕЛИКА Степанівська громадо!

Дата: 25.12.2023 08:17
Кількість переглядів: 73

Тепло і сердечно вітаємо вас зі світлим і радісним святом, яке об’єднує у собі і наше дитинство, і сьогодення, і мрії про щасливе майбутнє, – Різдвом Христовим! Різдво – це завжди народження надії на все краще, на здійснення заповітних мрій та помислів. Тож нехай цьогорічне Різдво стане початком щасливої дороги в новий рік, де не буде тривог та обстрілів, де рідні будуть поруч, у безпеці та мирі.

Фото без опису
У різдвяний вечір немає місця, кращого за рідний дім. Ми збираємося тісним дружнім колом з близькими та друзями, вітаємо одне одного і бажаємо добра та злагоди! Від щирого серця бажаємо, щоб це, здавалось, елементарне дійство стало реальним у кожній родині, щоб нарешті повернулись до рідних домівок захисники та захисниці нашої непереможної держави. Нехай береже Господь незламних воїнів, які виборюють нашу свободу, наше Різдво у теплих домівках, під відносно мирним небом, у рідній Україні.
Слава Збройним Силам України! Слава кожному, хто, наближаючи таку омріяну Перемогу, забезпечує нам право жити, працювати, навчатися, планувати завтрашній день!  
Мирних вам і щасливих різдвяних свят!
З повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень