A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Нарада в районній державній адміністрації

Дата: 28.12.2023 09:22
Кількість переглядів: 130

Начальником Роздільнянської районної військової адміністрацією Сергієм Приходьком було організовано нараду з представниками правоохоронних органів, районного центру комплектування та соціальної підтримки, районного управління ГУ ДСНС, головами органів місцевого самоврядування. Разом з колегами, участь у заході взяла Степанівський сільський голова Наталія Бараненко.

Фото без опису
Основне питання, яке було винесено на розгляд, – це забезпечення якісного призову військовозобов’язаних, резервістів під час загальної мобілізації. Сергій Миколайович звернув увагу на взаємодію органів місцевого самоврядування з районними територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки, Роздільнянським районним відділом Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Фото без опису
Підсумовуючи нараду начальник районної військової адміністрації Сергій Приходько закликав голів територіальних громад організувати широку інформаційну кампанію щодо необхідності захисту держави, донести до кожного громадянина України, який має військовий обов’язок розуміння важливості долучитися до національного спротиву. До цього залучити активних представників громадськості. А також звернув увагу очільників громад про важливість раціонального використання бюджетних коштів. Обласна робоча група «Прозорість та підзвітність» продовжує виявляти оголошені тендерні процедури на придбання товарів, робіт та послуг, які є недоцільними під час війни. Війна продовжується, всі мають надавати всебічну допомогу та підтримку нашим Збройним Силам.
За матеріалами РВА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень