Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Безпека під час експлуатації пересувних та стаціонарних електрогенераторів

Дата: 14.01.2024 11:45
Кількість переглядів: 35

Масовані ракетні обстріли російських окупантів підкреслюють важливість належної підготовки до непередбачуваних обставин, зокрема, якщо йдеться про збереження життя та здоров’я працівників та підтримки життєво важливих інфраструктурних систем.

Організація б

Фото без описуезпечної експлуатації пересувних та стаціонарних електрогенераторів у таких ситуаціях є пріоритетом.

Ось кілька ключових кроків, які допоможуть забезпечити безпечну експлуатацію електрогенераторів:

1. Безпечне розміщення: розміщуйте електрогенератор у безпечному, добре провітрюваному місці. Під час роботи електрогенератора переконайтеся, що він знаходиться на безпечній відстані від будівель, матеріалів та інших легкозаймистих об’єктів.

2. Підключення: дотримуйтеся інструкцій виробника при підключенні генератора до системи електропостачання. Неправильне підключення може стати причиною аварії або пожежі.

3. Використання відповідно до призначення: генератори створені для певних завдань, тому важливо використовувати їх відповідно до їх призначення.

4. Регулярні технічні огляди: здійснюйте систематичні огляди та обслуговування устаткування для забезпечення його готовності до роботи в будь-який час, навіть під час надзвичайних обставин.

5. Навчання персоналу: забезпечте належну підготовку персоналу щодо безпеки використання електрогенераторів та дій у надзвичайних обставинах.

6. Створення резервних запасів: забезпечте достатній запас палива та необхідних матеріалів для тривалої роботи електростанції в умовах відсутності зовнішніх джерел.

Безпека – це завжди пріоритет. Діліться цими порадами з іншими, разом ми можемо зробити наше оточення безпечнішим та стійкішим у будь-яких умовах!

Більше інформації про експлуатацію електрогенераторів можна отримати на інформпорталі Держпраці https://www.pratsia.in.ua/safe_work.php

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень