A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

День Соборності в Степанівській громаді

Дата: 22.01.2024 16:50
Кількість переглядів: 29

22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію українського народу як величне національне свято. Саме в цей день було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який увійшов в історію українського народу як свято національної єдності. 

День Соборності став символом об’єднання України і сьогодні вкотре нагадує про нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі, непохитність української нації, її незламність перед ворожою навалою. 

Фото без опису
На території Степанівської громади з нагоди свята протягом дня відбулись тематичні заходи, організовані працівниками культури. 
Степанівський сільський голова Наталія Бараненко привітала громаду та закликала пам’ятати кожного, хто у різний спосіб словом та ділом виборював свободу, відстоював ідеали справедливості й демократії. 

Фото без опису
Наталія Вікторівна, разом з колегами та представниками громадськості, відвідали могили загиблих Героїв-земляків, поклавши квіти шани та пам’яті.

Фото без опису
Схиливши голови в скорботі, хвилиною мовчання присутні на заходах вшанували пам’ять співвітчизників, які боролись та віддали життя за неньку-Україну, за територіальну цілісність нашої держави, за її Соборність та Незалежність.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень