A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання виконавчого комітету Степанівської сільської ради

Дата: 25.01.2024 10:56
Кількість переглядів: 26

На черговому засіданні виконавчого комітету Степанівської сільської ради було розглянуто 27 питань порядку денного.  Вела засідання голова сільської ради Наталія Бараненко. 

Фото без опису
Присутніми на заході членами виконкому було затверджено перелік об’єктів та видів безоплатних суспільно корисних робіт для відбування засудженими покарання у виді громадських робіт або порушниками  адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт на 2024 рік, а також їх перелік. Проголосовані питання щодо організації суспільно-корисних робіт, які можуть виконуватися в умовах воєнного стану на території громади тощо.
Переважну більшість порядку денного складали соціальні питання, серед яких: надання щомісячної цільової адресної допомоги сім’ям загиблих (померлих) військовослужбовців в період дії воєнного стану в зв’язку зі збройною агресією російської федерації; щомісячної цільової адресної допомоги сім’ям загиблих (померлих) співробітників правоохоронних органів; щомісячних стипендій особам з інвалідністю внаслідок війни, які брали участь у забезпеченні проведення АТО для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України; надання матеріальної допомоги сім’ям, які виховують дітей з інвалідністю з важкою формою захворювання; виплата одноразової допомоги особі з числа дітей-сиріт після досягнення 18-річного віку; надання одноразової матеріальної грошової допомоги мешканцям громади, які опинились в скрутних життєвих обставинах тощо.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень