A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Врятований лебідь

Дата: 30.01.2024 08:24
Кількість переглядів: 36

З приємної події почався робочий тиждень у Степанівській сільській раді – на лиман був доставлений лебідь, врятований кілька тижнів тому жителями Лучинського. Птаха, в родині, що його приютила, прозвали Гошею. Він дуже зрадів природньому середовищу, залюбки купався у лимані, де постійно мешкає зграя лебедів.  

Фото без опису
Степанівський сільський голова Наталія Бараненко та староста Гаївського округу Світлана Закревська подякували маленькому мешканцю Лучинського Володимиру Городецькому, який разом із дорослими чоловіками брав участь у порятунку червонокнижного птаха та особисто прибув пересвідчитися, що у природньому середовищі Гоші нічого не загрожує. 
За філіжанкою чаю Володимир розповів, що мріє бути військовим, як його батько Юрій Городецький – наш талановитий воїн, який стоїть на захисті Батьківщини вже багато років та прославляє її у неймовірно гарних піснях. 
Щира вдячність всім небайдужим мешканцям Лучинського – сім’ям Суділовських, Федоруків, Дмитру Фешку, Олександру та Олегу Бойченкам та всім причетним до порятунку лебедя. Наші люди – неймовірні: посеред ночі у січневий мороз вони, ризикуючи своїм здоров’ям та навіть життям, врятували птаха, який міг загинути, опинившись у льодовій пастці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень