A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Сесія сільської ради

Дата: 17.02.2024 11:04
Кількість переглядів: 70

На черговій, тридцять третій, сесії Степанівської сільської ради восьмого скликання депутатським корпусом було розглянуто 75 питань порядку денного. Головувала на засіданні очільниця сільської ради Наталія Бараненко.

Фото без опису
Депутатським корпусом були підтримані всі питання, внесені до порядку денного. А саме: про виконання цільових програм у 2023 році та внесення змін у Програми «Доступна медицина», «Безпечна Роздільнянщина» на 2023-2024 роки, у Програму цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки на 2021-2024 роки, затверджено звіт про виконання сільського бюджету у 2023 році. На сесії сільської ради також було проголосовано за внесення змін і доповнень до рішення сільської ради «Про сільський бюджет Степанівської сільської територіальної громади на 2024 рік». 
Депутати підтримали проєкт рішення «Про дострокове припинення повноважень депутата Степанівської сільської ради VIII скликання Анатолія Багацького» у зв’язку зі станом здоров’я. Наталія Вікторівна від імені всього депутатського корпусу та від себе особисто подякувала Анатолію Леонідовичу за небайдужість до проблем громади, активну громадську позицію, відповідальне ставлення до виконання депутатських повноважень.
Підсумовуючи роботу сесії, сільський голова Наталія Бараненко наголосила, що на програму територіальної оборони, на підтримку інших формувань Збройних Сил України у 2024 році Степанівська сільська рада, не зважаючи на зменшення бюджету громади через відсутність військового ПДФО, запланувала 20 мільйонів гривень. Дієву допомогу від громади отримають державна прикордонна служба, підрозділ СБУ, відділ поліції, ДСНС та ін.   Наталія Вікторівна подякувала депутатському корпусу за розуміння важливості даного рішення та підтримку наших захисників, вагомий вклад у майбутню Перемогу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень