A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку та офіційне повідомлення про оприлюднення громадських слухань

Дата: 04.03.2024 14:26
Кількість переглядів: 47

Cтепанівська сільська рада повідомляє, що відповідно до п. 8 «Порядку  проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. N 555, відбудуться громадські слухання щодо проекту містобудівної документації  на  місцевому  рівні -  «Детальний план території для нового будівництва споруд біологічної очистки системи рециркуляції технологічної води лінії з переробки томатів на території комплексу Кучурганська виробнича філія ВАТ «Одеський консервний завод дитячого харчування», розташованого за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Степанівка, вул. Миру, 144, на земельні ділянки загальною площею 6,9006 га: кадастровий номер 5123985400:02:002:0048 – 2,0001 га та кадастровий номер 5123985400:02:002:0010 – 4,9005 га, які знаходяться у користуванні АТ «ОКЗДХ» на умовах довгострокової оренди», розроблений на підставі рішення Степанівської сільської ради від 11.10.2023р. №1477-VIII «Про надання дозволу на розроблення детального плану території для нового будівництва споруд біологічної очистки системи рециркуляції технологічної води лінії з переробки томатів на території комплексу Кучурганська виробнича філія ВАТ «Одеський консервний завод дитячого харчування», розташованого за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Степанівка, вул. Миру, 144».

Фото без опису

  1. відомості  про  замовника та розробника проекту містобудівної документації на місцевому рівні та підстави для його розроблення:
  • ЗАМОВНИК – Виконавчий комітет Степанівська сільська рада Роздільнянського району Одеської області, 67806, 67430, Україна, Одеська обл., Роздільнянський р-н, с. Степанівка, вул. Дружби, буд. 27.
  • РОЗРОБНИК – ТОВ «ПБ «Базис», 65058, м. Одеса, вул. Проценко, 50/3Н, головний архітектор Олеся СУРОВА, кваліфікаційний сертифікат серія АА№002158 від 23.06.2014 року, інженер-землевпорядник Валерій КОНОПЕЛЬКІН, кваліфікаційний сертифікат серія №001913 від 30.03.2015 року.

Підставою для розроблення містобудівної документації на місцевому рівні є рішення Степанівської сільської ради від 11.10.2023р. №1477-VIII «Про надання дозволу на розроблення детального плану території для нового будівництва споруд біологічної очистки системи рециркуляції технологічної води лінії з переробки томатів на території комплексу Кучурганська виробнича філія ВАТ «Одеський консервний завод дитячого харчування», розташованого за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Степанівка, вул. Миру, 144».

2)   інформація  про  дату,  час  і  місце  проведення громадських  слухань та умови участі в них:

громадські слухання відбудуться 27 березня 2024 року о 14 годині 00 хвилин за адресою: 67430, Україна, Одеська обл., Роздільнянський р-н, с. Степанівка, вул. Дружби, буд. 27 (зала засідань, в будівлі сільської ради). Громадські слухання здійснюються відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затверджений Кабінетом Міністрів України від 25 травня 2011 р. N555. У громадських слуханнях можуть брати участь: громадськість; уповноважені    особи   підприємств,   установ,   організацій незалежно  від форми власності, які розташовані на території, щодо  якої розробляється така документація; уповноважені   посадові  особи  органів  державної  влади  та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію,  щодо  якої  розробляється містобудівна документація, а також  на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється така документація;  представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації. Під  час реєстрації  учасників  громадських  слухань  та пропозицій  (зауважень)  громадськості  організатором  проведення громадських  слухань  забезпечується  ІДЕНТИФІКАЦІЯ фізичних осіб, представників юридичних осіб. Зауваження і пропозицій приймаються, як у письмовому вигляді, так і в електронному. Пропозиції  (зауваження)  фізичних  та юридичних осіб, які не подали  підтвердних  документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються. Кожен учасник громадських слухань під час обговорення містобудівної документації має право подати пропозиції (зауваження), поставити запитання усно чи письмово.

  1. інформація  про  час  і місце, де у вільному доступі протягом п’яти  календарних  днів до дати проведення громадських слухань (у тому  числі у вихідні дні та в неробочий час) можна ознайомитися з матеріалами  проекту містобудівної документації на місцевому рівні на паперових чи інших твердих (матеріальних) носіях:
  • в будні дні з 08.00 – 18.00, у вихідні дні з 10.00 – 14.00 з 22 січня по 27 березня 2024 року за адресою:   67430, Україна, Одеська обл., Роздільнянський р-н, с. Степанівка, вул. Дружби, буд. 27 (зала засідань, в будівлі сільської ради).
  • матеріали містобудівної документації опубліковані на офіційному веб-сайті Степанівської сільської ради https://stepanivca-rada.gov.ua.

4) інформація   про   посадову   особу   замовника   розроблення містобудівної    документації,   відповідальну   за   забезпечення організації  розгляду  пропозицій  (зауважень), та адресу, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження):  Романенко Ігор Олександрович – начальник управління земельних ресурсів, економічного розвитку, інфраструктури та інвестицій Степанівської сільської ради, адреса) 67430, Україна, Одеська обл., Роздільнянський р-н, с. Степанівка, вул. Дружби, буд. 27 (будівля сільської ради)  або в електронному вигляді на електронну адресу mail@stepanivska-rada.gov.ua.  Тел (04853)2-52-43

Рішення Степанівської сільської ради

Завдання

Креслення

Повідомлення про оприлюднення документа державного планування

Том 1. Стратегія просторового розвитку території

Том 2. СЕО

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень