A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Мобільний клас безпеки – у навчальних закладах Степанівської громади

Дата: 15.03.2024 15:20
Кількість переглядів: 52

Мобільний клас безпеки – спільний проєкт Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, створений за підтримки дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні. Це спеціальний автомобіль, який укомплектований усім необхідним для якісного та доступного навчання дітей правилам безпеки. 

Фото без опису
14 березня такий мобільний клас був розгорнутий на території Степанівського та Яковлівського опорних закладів загальної середньої освіти. Фахівців рятувальної та поліцейської служб зустріли сільський голова Наталія Бараненко, начальник відділу, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Степанівської сільської ради Наталія Матраницька, директорки закладів Марія Загребельна та Лариса Бойченко.

Фото без опису
Рятувальники та поліціянти провели для дітей пізнавально-профілактичні заняття з правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, нагадали правила дорожнього руху, поведінки вдома, ознайомили з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій тощо. Також у мобільному класі безпеки школярі могли ознайомитися з макетами вибухонебезпечних предметів та дізнатися про правила поведінки при виявленні таких знахідок.

Фото без опису
Діти Степанівської громади були в захваті від спілкування з людьми, які реально беруть участь у рятувальних операціях, у патрулюванні вулиць та затриманні порушників. Із цікавістю вони слухали виступаючих та стали учасниками практичних занять. У свою чергу фахівці, які проводили навчання, відзначили високу активність школярів та влучні запитання, що свідчили про гарну обізнаність дітей у питаннях безпеки.

Фото без опису
Віримо, що отримані знання допоможуть нашим школярам ніколи не потрапляти у надзвичайні ситуації та зроблять їх дитинство  безпечним і щасливим.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень