A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Тренінг «Вистоїмо разом: вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з війною"

Дата: 02.04.2024 15:06
Кількість переглядів: 28

З цікавим та дуже корисним тренінгом «Вистоїмо разом: вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з війною" до Степанівської сільської ради завітали представники громадської організації «Громадський рух «Віра, Надія, Любов». Участь у заході взяла Степанівський сільський голова Наталія Бараненко. 

Фото без опису
Під час повномасштабного вторгнення в Україну порушене на зустрічі питання стало надзвичайно актуальним, важливим та необхідним.
Даний захід - черговий важливий кроком у підвищенні обізнаності та компетентності у тому числі фахівців відділу надання соціальних послуг, які часто працюють з постраждалими від сексуального насильства, пов'язаного з конфліктом (СНПК). 
Учасники тренінгу отримали можливість поглибити свої знання про проблему СНПК, а також навчитися ефективно реагувати на надходження подібних звернень. Важливою метою було навчити виявляти постраждалих та надавати їм першочергову психологічну, юридичну та соціальну допомогу.
Дякуємо фахівцям громадського руху «Віра, Надія, Любов» за плідну співпрацю у боротьбі з проблемою сексуального насильства під час конфлікту, за те, що працюють заради створення безпечного середовища для всіх громадян України, а також за корисні презенти для всіх учасників заходу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень