A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

"Пліч-о-пліч" – до Перемоги!

Дата: 08.04.2024 15:27
Кількість переглядів: 43

Стартував третій (районний) етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», що проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». 

Фото без опису
На Роздільнянщини він розпочався з баскетболу серед юнаків та дівчат. Степанівська сільська територіальна громада гостинно зустріла одинадцять команд з усього Роздільнянського району, а це понад 150 школярів та їх наставників. 

Фото без опису
На урочистому відкритті спортивного свята до присутніх із привітальним словом звернулись голова районної військової адміністрації Сергій Приходько та Степанівський сільський голова Наталія Бараненко. На заході були присутні заступник голови районної військової адміністрації Наталія Шличок, в.о. начальника відділу освіти, охорони здоров'я, культури та спорту районної військової адміністрації Анастасія Мосьпан, Лиманський селищний голова Віктор Бакланов та ін.

Фото без опису
Чудовим виступом порадували вихованці хореографічного колективу «Aks Dance» КЗ "Центр культури, дозвілля та спорту" Степанівської сільської ради (художній керівник Наталія Аксентій, хореограф Марія Аксентій).
Баскетбольні ігри проходили на двох майданчиках – у спортивній залі Яковлівського ОЗЗСО та на вуличному спортивному майданчику, що біля навчального закладу. За результатами поєдинків перше місце та право представляти Роздільнянський район на четвертому (обласному) етапі здобули команди юнаків та дівчат Великокомарівського ліцею Великомихайлівської СТГ.

Фото без опису
Степанівську громаду представляли юнаки Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти, які гідно виступили, посівши почесне третє місце.

Фото без опису
Нагородження переможців проводили голова районної військової адміністрації Сергій Приходько та секретар змагань Ярослава Беген. 

Фото без опису
Степанівський сільський голова Наталія Бараненко вручила кожній команді-учасниці смачні вітамінні соки від спонсору змагань – Одеського консервного заводу дитячого харчування, виробництво якого знаходиться на території громади. Враховуючи, що спортивні змагання тривали з ранку до вечора, всі учасники були смачно нагодовані комплексним обідом та отримали вітамінні соки від Одеського КЗДХ в індивідуальній упаковці. 

Фото без опису
Дякуємо Степанівській сільській раді на чолі з Наталією Бараненко, колективам Яковлівського та Степанівського опорних закладів загальної середньої освіти під керівництвом Лариси Бойченко та Марії Загребельної, СП «Вітмарк Україна» ТОВ в особі генерального директора Віктора Станіславського, фермерському господарству Павла Аксентія, приватному підприємцю Галині Буймович, "Центру культури, дозвілля та спорту" на чолі з директором Романом Ганганом, всім, хто потурбувався про комфорт і здоров’я наших спортсменів, про гідну організацію заходу районного рівня. 

Фото без опису
За дотримання безпекової ситуації протягом всього дня подяка керівнику Роздільнянського районного відділу поліції, підполковнику Віктору Дудці та поліцейському офіцеру громади, капітану поліції Олександру Голоколосову.

Фото без опису
 Спортивне свято залишило по собі море приємних вражень та вкотре показало, що наші діти найкращі, найталановитіші!
РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО, бо інакше не можемо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень