A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Сесія сільської ради

Дата: 12.04.2024 16:34
Кількість переглядів: 25

Відбулась 34-та чергова сесія Степанівської сільської ради восьмого скликання. Вела засідання сільський голова Наталія Бараненко. 

Фото без опису
З 82-х питань порядку денного доповідали перший заступник сільського голови Ольга Колодєєва та начальник управління земельних відносин, економічного розвитку, інфраструктури та інвестицій Ігор Романенко. 
Депутатським корпусом було затверджено Звіт про виконання сільського бюджету Степанівської сільської  територіальної громади за І квартал 2024 року; Програму реформування системи шкільного харчування в Степанівській сільській раді на 2024-2027 роки. Проголосовані питання за внесення змін та доповнень до рішення Степанівської сільської ради від 21 грудня 2023 № 1548-VІІІ «Про сільський бюджет Степанівської сільської територіальної громади на 2024 рік»; до рішення Степанівської сільської ради від 21 грудня 2023 року № 1549-VІІІ «Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Степанівської сільської територіальної громади у вигляді субвенції з місцевого бюджету до інших місцевих бюджетів на 2024 рік» тощо. 
За ініціативи сільського голови Наталії Бараненко на розгляд депутатів було запропоновано проєкт рішення про внесення змін до сільської соціальної цільової Програми «Милосердя в дії», а саме надання одноразової матеріальної допомоги у сумі 10 тисяч гривень захисникам/захисницям України у разі поранення, пов’язаного із захистом Батьківщини, виконанням обов’язків військової служби у період з 24 лютого 2022 року, який був одноголосно підтриманий присутніми членами депутатського корпусу. 
Також на сесії було розглянуто низку земельних питань.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень