A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

"Пліч-о-пліч" – до Перемоги!

Дата: 15.04.2024 19:39
Кількість переглядів: 35

Потужно виступили в третьому етапі змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», ініційованих Президентом України Володимиром Зеленським, представники Степанівської сільської територіальної громади – волейболісти Степанівського опорного закладу загальної середньої освіти.

Фото без опису

Спортивний захід проходив тринадцятого квітня у Захарівській селищній територіальній громаді на базі місцевого ліцею. Тут школярі з усього району змагались з волейболу серед юнаків та черлідингу.

 

Фото без опису


Супроводжували наших спортсменів директор закладу Марія Загребельна, директор КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Роман Ганган та невтомна тренерка Олеся Козорєз, яка гідно підготувала спортсменів до участі в заході.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису
Всі ігри були цікавими та захоплюючими. Особливо вразила боротьба за перше-друге місця між юнаками Степанівського ОЗЗСО та Великомихайлівського ліцею, яка тримала в неймовірній напрузі всіх вболівальників – два сети були зіграні з рахунком 1:1, а в третьому степанівські школярі поступились суперникам всього трьома очками. Таким чином учні Степанівського ОЗЗСО посіли почесне друге місце у третьому етапі змагань.

Фото без опису
Дякуємо Захарівській громаді за гостинність, створення всіх необхідних умов, у тому числі за супровід та смачне частування. 
РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО, бо інакше не можемо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень