A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Лист подяки, який викликає почуття гордості за нашого земляка

Дата: 18.04.2024 12:44
Кількість переглядів: 31

Степанівська сільська рада щодня отримує десятки листів різноманітного змісту. Особливо трепетне відчуття, коли до рук потрапляє конверт, адресатом якого є військова частина. Інколи не знаєш, чого чекати…

Зміст одного з таких листів, отриманих нещодавно на адресу сільської ради,  викликав почуття неймовірної гордості за нашого земляка. Це були слова подяки до голови Степанівської сільської ради Наталії Бараненко від командира військової частини:

Фото без опису

«Висловлюємо Вам щиру подяку за Вашого земляка, капітана Мажана Олександра Сергійовича, який сумлінно і чесно виконує свій обов’язок із захисту суверенітету і територіальної цілісності України.

Своєю нелегкою службою Олександр Сергійович гідно примножує ратну славу поколінь захисників рідної землі, підтримує високий авторитет Збройних Сил України. Захищаючи нашу державу від рашистської навали, проявив себе відважним воїном, який віддано захищає український народ.

Командуванням військової частини неодноразово був заохочений за самовіддану службу, сміливість, вміле виконання бойових завдань та зразкову військову дисципліну.

Вірю, що капітан Мажан Олександр Сергійович і надалі зберігатиме вірність Військовій присязі та докладатиме всіх зусиль для надійного захисту нашої держави.

Велике спасибі Вам за земляка!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! СЛАВА УКРАЇНІ!».

 

Це не була кольорова глянцева Подяка, це звичайний аркуш паперу… Можливо, єдиний варіант у тих умовах, щоб висловити повагу до нашого Захисника. Адже важлива сама суть: командир знайшов можливість повідомити нам про те, яку важливу місію виконує наш Воїн і просто подякувати…

Пишаємось всіма нашими захисниками та низько вклоняємось землякам, які покинули рідні домівки, та, взявши до рук зброю, відправились на фронт. Бажаємо їм Божого захисту та янгола-охоронця. А Олександру, який так довго не був у відпустці, – якнайшвидше повернутися до сім’ї, обійняти кохану дружину Катерину та синочка Кірюшу.

Слава Україні та кожному, хто наближає нашу Перемогу!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень