A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відкриття меморіальної дошки Воїну Небесного війська Денису Кучеренку

Дата: 17.04.2024 15:28
Кількість переглядів: 28

В Степанівському опорному закладі загальної середньої освіти відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки випускнику школи, захиснику України, який загинув, захищаючи територіальну цілісність і незалежність рідної держави, Кучеренко Денису.

Фото без опису

На заході були присутні Степанівський сільський голова Наталія Бараненко, начальник Роздільнянського територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Олександр Бірюк, депутат сільської ради, наш воїн Олександр Деревягін, учні та вчителі на чолі з директором Степанівського ОЗЗСО Загребельною Марією Паліївною, рідні та близькі загиблого.

Фото без опису

Зазначимо, що меморіальна дошка була передана напередодні побратимами із 126 бригади, в якій служив Денис, директору Степанівського опорного закладу загальної середньої освіти Марії Загребельній для подальшого встановлення її у навчальному закладі.

Фото без опису

Відтепер цей пам’ятний куточок вкотре нагадуватиме нам про героїв, які загинули за мирне небо та свободу для кожного з нас, про материнське, людське горе, якого так забагато зараз через цю страшну війну.

Фото без опису

Вічна пам’ять та шана Денису та всім, хто загинув у боротьбі за світле майбутнє нашої незламної держави, хто віддав життя за Україну та мирне небо над кожним із нас!

           


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень