A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Третій етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»: футзал

Дата: 22.04.2024 19:13
Кількість переглядів: 33

На Роздільнянщині завершився третій етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», ініційованих Президентом України Володимиром Зеленським.

Фото без опису
У змаганнях з футзалу, що проходили на базі Роздільнянського міського ліцею № 1, взяли участь учні Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти Степанівської сільської територіальної громади. Гідно представивши громаду, наші юні футболісти зіграли чотири гри з наступними результатами: один програш Роздільнянському ліцею 2:0, три перемоги у матчах з футболістами Великомихалійської (3:0), Новоборисівської (7:1) та Захарівської (2:1) громад. Таким чином учні Яковлівського ОЗЗСО посіли почесне третє місце на районному етапі змагань.

Фото без опису
Супроводжували наших спортсменів директор КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Роман Ганган, вчителі фізкультури Яковлівського ОЗЗСО Михайло Скосар та Петро Корольчук.
Дякуємо організаторам за насичений день, який залишив по собі багато позитивних вражень. 

Фото без опису

Підсумовуючи районний етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», зазначимо, що розпочинався він саме в нашій громаді - Степанівська сільська рада під керівництвом сільського голови Наталії Бараненко гостинно зустрічала баскетболістів з усіх громад Роздільнянщини. Загалом Степанівська громада взяла участь у трьох видах спорту на районному рівні, з усіх посівши призові місця: волейбол (юнаки) – друге місце, баскетбол (юнаки) – третє місце, футзал – третє місце.

Фото без опису
Дякуємо нашим юним спортсменам за самовіддачу, любов до спорту та жагу до перемоги. Ви – найкращі, ви – наше щасливе майбутнє! 

Фото без опису
Тренерам, вчителям фізкультури, спортивним наставникам спасибі за підготовку наших школярів, розвиток їх фізичних здібностей, за виховання здорової активної молоді в Степанівській громаді. 
РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО, бо інакше не можемо!

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень