A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Допомога силам оборони та безпеки України

Дата: 24.04.2024 11:47
Кількість переглядів: 30

Допомога силам оборони та безпеки України стала ключовим завданням при плануванні бюджету Степанівської сільської територіальної громади на 2024-й рік. Із запланованих на поточний рік 21,5 мільйона гривень на фінансування видатків, пов’язаних із забезпеченням матеріально-технічної бази, військовим обладнанням та технікою військових формувань Збройних Сил України, Сил безпеки і оборони протягом чотирьох місяців із сільського бюджету вже профінансовано кошти у сумі 9 мільйонів 56 тисяч гривень.

Фото без опису
Зокрема Степанівською сільською  радою перераховано субвенції: 
5 мільйонів гривень – до обласного бюджету Одеської області; 
4 мільйони 17 тисяч гривень – до державного бюджету, в тому числі: 
2 мільйони 722 тисячі гривень на придбання обладнання; 
95 тисяч гривень на підтримку поліції (придбання паливно-мастильних матеріалів для службового автомобіля «RENAULT DUSTER» для потреб дільничного офіцера – поліцейського офіцера Степанівської сільської територіальної громади – 87 тисяч гривень, технічне обслуговування вказаного автомобіля у сумі 8 тисяч гривень); 
500 тисяч гривень на підтримку СБУ (на придбання транспортного засобу спеціалізованого призначення); 
500 тисяч гривень – на підтримку відділу прикордонної служби «Степанівка» Подільського прикордонного загону (інженерне та фортифікаційне облаштування державного кордону в сумі 375 тисяч, придбання запчастин для ремонту і обслуговування наявного парку автомобільної техніки в сумі 75 тисяч, закупівлю спеціальних засобів, обладнання та матеріалів для знешкодження ворожих БПЛА в сумі 50 тисяч гривень); 
200 тисяч гривень на підтримку підрозділу 32 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області (придбання паливно-мастильних матеріалів – 143,6 тис. грн, придбання столів учбових та стільців – 13,9 тис. грн, придбання навчальної дошки – 2, 5 тис. грн, придбання будівельних та конструкційних матеріали – 40 тис. грн).
Крім того, на здійснення заходів підтримки Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки проведено фінансування у сумі 39 тисяч гривень (перевезення військовослужбовців – 13,1 тис. грн, придбання нагрудних відео реєстраторів – 25,9 тис. грн).
Щиро віримо, що така підтримка сил оборони та безпеки допоможе нашим незламним воїнам, захисникам України, стане ще одним кроком на шляху до такої омріяної Перемоги.
Продовжуємо працювати заради спільної мети!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень