Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Виїзний захід Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості

Дата: 22.05.2024 15:13
Кількість переглядів: 76

Відбувся виїзний захід Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості у Степанівській територіальній громаді Роздільнянського району.

Фото без опису

Була проведена зустріч з старшокласниками в Степанівському опорному закладі загальної середньої освіти.. Учням презентували послуги Державної служби зайнятості, особливу увагу приділяли вибору професії та можливості навчання в Державному навчальному закладі Одеський центр ПТО ДСЗ. Слухачі із задоволенням прослухали інформацію про навчальний заклад та переглянули відеоролик про нього.

Фото без опису

Фахівці Роздільнянської філії ООЦЗ відвідали Степанівський міжшкільний навчально-виробничий комбінат, поспілкувалися з керівником Людмилою Будніченко та викладачами. Під час зустрічі були презентовані послуги служби зайнятості. Степанівський МНВК – це навчальний центр, в якому учні старших класів мають можливість навчатися та здобути одну з робітничих професій – швачка, перукар, водій, тракторист-машиніст тощо.  Там отримують професію учні Степанівської та Лиманської громад. З цим закладом Роздільнянський центр зайнятості  співпрацює багато років  – організовувалися та проводилися навчання для осіб з числа безробітних за такими професіями, як «швачка», «перукар», «оператор комп’ютерного набору».

Фото без опису

Далі фахівці центру зайнятості відвідали Степанівську сільську раду та провели нараду з керівництвом громади, відділом ЦНАПу. Також була проведена зустріч  з мешканцями громади та роботодавцями Степанівської СТГ. На зустрічі були презентовані послуги, які надає державна служба зайнятості зайнятому та незайнятому населенню та роботодавцям. Особлива увага звернута на активні програми сприяння зайнятості та стимулювання роботодавців при працевлаштуванні осіб з числа безробітних, та деяких  інших категорій населення – учасники бойових дій, внутрішньо переміщенні особи, особи з інвалідністю. Присутнім були показані відеоролики про роботу служби зайнятості та надання соціальних послуг для населення та роботодавців.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень