Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Центр зайнятості співпрацює з громадами

Дата: 31.05.2024 14:55
Кількість переглядів: 31

Роздільнянська філія Одеського обласного центру зайнятості тісно співпрацює з Лиманською територіальною громадою Роздільнянського району.

Фото без опису

Відповідно до рішення виконкому Лиманської селищної ради   від    27.02.2024 № 39/24-СР «Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану та території Лиманської селищної територіальної громади»  проводяться суспільно корисні роботи та території сіл громади – Лиманське, Щербанка, Степове, Виноградне. Протягом 2022-2023 року працюють особи з числа безробітних на суспільно корисних роботах, та виконують такі види робіт – ліквідація стихійних сміттєзвалищ та облаштування полігонів твердих побутових відходів, упорядкування, відновлення та благоустрій прибережних смуг, природних джерел та водоймищ, русел річок, укріплення дамб, мостових споруд, роботи з підтримання у готовності захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням та їх експлуатації, пристосування існуючих наземних або підземних приміщень під найпростіші укриття.

Фото без опису

Це дуже важливо як для громади так і для безробітних осіб, люди отримують заробітну плату, а громада порядок і чистоту на території, та йдуть внески в бюджет громади.

Спільно з селищним головою було вирішено підвищити кваліфікацію працівникам громади за рахунок коштів фонду ЗФДССВБ., та видано 11 ваучерів на підвищення кваліфікації для працівників Лиманської громади. Пройшли підвищення кваліфікації за напрямком «дошкільна освіта» – 5 осіб,  «кухар» - 5 осіб, «фізична культура і спорт» - 1 особа. На сьогодні уже всі особи пройшли навчання та отримали сертифікати державного зразку.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень