Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Привітання поліцейських з професійним святом

Дата: 05.07.2024 16:02
Кількість переглядів: 49

Четвертого липня, коли в Україні відзначають День національної поліції, Степанівський сільський голова Наталія Бараненко взяла участь у церемонії привітання колективу Роздільнянського районного відділу поліції під керівництвом тимчасово виконуючого обов’язки начальника, підполковника Віктора Дудки.

Фото без опису
З креативним привітанням до людей у пагонах звернулись юні друзі у футбольній формі – представники юнацької команди «ЮНІОР» Степанівської громади. Наталія Вікторівна разом з дітками вручили поліцейським грамоти сільської ради та символічні українські сувеніри -  привезені з Буковелю та виготовлені власноруч.

Фото без опису
На знак вдячності працівники Роздільнянського районного відділу поліції, інспектори з дотримання прав людини, лейтенанти поліції Володимир Янц та Валентина Сенетович провели для футболістів екскурсію різними кабінетами поліцейського відділку, продемонстрували роботу сучасної автоматизованої системи «Custody Records», навели приклади ситуацій із учасниками кримінального процесу, де вона довела свою ефективність на практиці, розповіли про поліцейські будні тощо. 

Фото без опису
Діти слухали із захопленням, а після заходу, смакуючи морозивом від сільського голови,  навперебій розповідали, як їм було цікаво та як вони хочуть стати поліцейськими.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень