Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання виконавчого комітету Степанівської сільської ради

Дата: 12.07.2024 14:25
Кількість переглядів: 38

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Степанівської сільської ради. Вела захід сільський голова Наталія Бараненко.

Фото без опису
 Присутні на засіданні члени виконавчого комітету розглянули 17 питань порядку денного, серед яких: про затвердження планів заходів щодо складання прогнозу бюджету Степанівської сільської територіальної громади на 2025-2027 роки, складання проєкту бюджету на 2025 рік, організації виконання бюджету на 2025 рік та організації роботи з підготовки річної звітності про виконання бюджету за 2024 рік; про уточнення доходної та видаткової частини бюджету Степанівської СТГ на 2024 рік; про надання погодження на оприлюднення скоригованих тарифів на послуги водопостачання, що надаються КП «Степанівське».
Членами виконкому були затверджені висновки комісії з питань захисту прав дитини щодо доцільності позбавлення батьківських прав громадянки П. відносно малолітніх дітей 2013, 2011, 2009 та 2008 років народження та громадянки Ц.  відносно малолітніх дітей 2016 та 2014 років народження.
Проголосовані також низка соціальних питань: про надання одноразової грошової допомоги мешканцям Степанівської сільської територіальної громади, згідно із заявами тощо.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень