Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

КП «Степанівське» інформує про намір здійснити зміну тарифів на централізоване водопостачання

Дата: 15.07.2024 11:35
Кількість переглядів: 192

До УВАГИ мешканців Степанівської  сільської територіальної громади! КП «Степанівське» інформує про намір здійснити зміну тарифів на централізоване водопостачання

Фото без опису

 Рішенням виконавчого комітету від 11 липня 2024 року №172-Ср надано погодження на оприлюднення скоригованих тарифів на послуги централізованого водопостачання, що надаються комунальним підприємством «Степанівське».

Розрахунок даних тарифів на централізоване водопостачання  проводився згідно з Порядком формування тарифів  централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженим постановою Кабінету Міністрів від 1 червня 2011 року №869,  на основі даних бухгалтерського обліку, з метою встановлення тарифів на комунальні послуги на рівні економічно обґрунтованих витрат в собівартості цих послуг.

Тариф на централізоване водопостачання було прийнято 3 роки тому в    червні 2021 року. За цей період видатки на всі затратні статті суттєво зросли, особливо найвагоміші витрати, враховані у тарифі: вартість електроенергії зросла в 3 рази, витрати на оплату праці відповідно до зростання розміру мінімальної заробітної плати  в 1,5 рази. Крім цього, з листопада минулого року підприємство стало платником ПДВ, відповідно, тариф зріс на 20%.

Розрахунковий розмір тарифу на централізоване водопостачання через лічильник – 34,0 грн за 1 м3, без лічильника – 136,0 грн з однієї особи в місяць. 

Мешканці громади, які належать до пільгових категорій (УБД, пенсіонери, багатодітні, діти війни та ін.) отримують пільги на водопостачання як і раніше, згідно з чинним законодавством.

Для ознайомлення з розміром тарифу надаються розрахунки (додаток 1, додаток 2-6).

З метою обговорення зауваження та пропозиції по суті питань приймаються від фізичних та юридичних осіб до 28 липня 2024 року за адресою: с. Степанівка, вул. Дружби, 29, КП «Степанівське» або на електрону адресу stepanovka-kp@ukr.net.

Для реєстрації пропозицій (зауважень) просимо зазначати прізвище, ім’я та по батькові особи (для юридичних осіб – повне найменування), яка їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотного зв’язку. 

15.07.2024                                                      Адміністрація   КП «Степанівське»    

Рішення виконавчого комітету Степанівської сільської ради № 172-Ср від 11.07.2024 року

Додаток 1

Додаток 2-6
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень