Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Сесія сільської ради

Дата: 25.07.2024 16:22
Кількість переглядів: 33

Відбулась чергова, тридцять шоста, сесія Степанівської сільської ради VIII скликання. Вела засідання сільський голова Наталія Бараненко. 

Фото без опису
На початку сесії присутні хвилиною мовчання вшанували захисників та захисниць України, які віддали життя у боротьбі за незалежність та суверенність нашої держави. Після звучання Державного Гімну України депутати приступили до роботи. 
Порядок денний включав 33 питання, серед яких: про затвердження звіту про виконання сільського бюджету Степанівської СТГ за І півріччя 2024 року; про затвердження Програми регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами в населених пунктах Степанівської  СТГ  на 2024-2029 роки; про внесення змін до Програми «Безпечна Роздільнянщина» в межах обслуговування Степанівської СТГ на 2023-2024 роки; про внесення змін та доповнень до рішення Степанівської сільської ради від 21 грудня 2023 року № 1548-VІІІ «Про сільський бюджет Степанівської сільської територіальної громади на 2024 рік».
Депутатами також було проголосовано за внесення змін та доповнень до рішення Степанівської сільської ради від 21.12.2023 року №1549-VIII «Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Степанівської сільської територіальної громади у вигляді субвенції з місцевого бюджету до інших місцевих бюджетів на 2024 рік» - надано субвенцію в сумі 1 мільйон гривень із сільського бюджету до бюджету Роздільнянської міської громади на капітальний ремонт приміщень багатопрофільної лікарні.
Більшу частину порядку денного складали земельні питання, які також були проголосовані.
Наприкінці сесії депутатка Світлана Шестакова від імені начальника 79-го прикордонного загону вручила сільському голові Наталії Бараненко Подяку за вагомий внесок у справу боротьби за територіальну цілісність України, волонтерську ініціативу, активну громадянську діяльність, плідну співпрацю та всебічну підтримку. 
Наталія Вікторівна, в свою чергу, передала слова вдячності нашим захисникам та депутатському корпусу, виконавчому комітету сільської ради за розуміння та підтримку, за плідну працю, яка є внеском у майбутню спільну Перемогу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень