Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Будьте обережні з вогнем!

Дата: 01.08.2024 18:27
Кількість переглядів: 85

На території Степанівської громади сьогодні стались дві масштабні пожежі.

Фото без опису

Фото без описуПо обіді в селі Ангелінівка по вулиці Сонячній відбулось загоряння сухої трави. Вогонь швидко розповсюджувався територією, тож до приїзду пожежників боротьбу з ним почали місцеві мешканці. Саме завдяки злагодженим діям небайдужих ангелінівців та оперативності роздільнянських пожежників вдалось попередити загоряння будинків. 

Фото без опису
Зважаючи, що в мікрорайоні, де сталась пожежа, проживає багато дітей, на місце прибула і спеціаліст служби у справах дітей Олена Хіщенко. 

Фото без опису
У цей же час сталось загорання сухої рослинності в центрі Яковлівки, на городах, що поблизу місцевої школи. Вітер швидко розганяв вогонь прилеглою територією. Сюди на боротьбу з вогнем прибув ще один екіпаж пожежників. Активно допомагали їм депутат сільської ради Роман Ганган та бригада будівельників, які проводять ремонтні роботи в шкільній котельні. 

Фото без опису
Обидві ситуації були під особистим контролем сільського голови Наталії Бараненко та начальника управління земельних відносин, економічного розвитку, інфраструктури та інвестицій Ігоря Романенка.

Фото без опису
Дякувати Богу, фізично ніхто не постраждав. Але були налякані діти та господарі будинків, навколо яких сталися пожежі.
Вкотре закликаємо мешканців громади до обережного поводження з вогнем! Особливо в такий пожежонебезпечний період! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки, будьте максимально обережними при використанні відкритого вогню! Не наражайте на небезпеку себе та оточуючих!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень