A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Пенсійний фонд інформує

Зміни у пенсійному забезпеченні осіб, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи

Першого липня 2021 року опубліковано Закон України “Про внесення змін до Закону України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”. Цим Законом підвищено розміри пенсій для осіб, інвалідність яких настала внаслідок каліцтва чи захворювання внаслідок Чорнобильської катастрофи. Про це інформує пресслужба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

10:54 06.07.2021

До уваги мешканців Степанівської сільської ради!

Сьогодні до 12.00 в адмінбудівлі сільської ради в Степанівці проводиться прийом громадян спеціалістами Пенсійного фонду. Запрошуємо вас отримати консультації та фахову допомогу з питань пенсійного законодавства.

09:01 24.06.2021

Кабмін скасував примусове переведення пенсій на картки з 1 вересня 2021 року

Три місяці поспіль українських пенсіонерів тримала в напрузі прийнята за ініціативи ПФУ та Мінсоцполітики Кабінетом Міністрів України Постанова № 277 від 29.03.2021 року «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України». Завдяки підтримці Президента України і Прем’єр-міністра, спільним зусиллям генерального директора Укрпошти І. Смілянського, небайдужих губернаторів, народних депутатів та місцевих очільників, а також численним скаргам пенсіонерів на адресу Кабнету Міністрів України вдалося домогтися скасування обов’язкового переведення виплати пенсії та соціальної допомоги на карткові рахунки з вересня 2021 року, як це раніше було визначено.

11:03 23.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень